Huiskamerfeestje.com
MAAK HET LEGENDARISCH!

Wat gaat er gebeuren?

Stiekem heb je er al zin in…een (huiskamer)feest waar jouw gasten nog maanden over na praten. Bij mij zit je goed! 😌 Samen maken we het LEGENDARISCH!

Of je nu alleen op zoek bent naar een DJ of een all-in show wilt met licht en geluid: I've got you! 😄 Met mijn eigen licht- en geluidsinstallatie kan ik een publiek aan van maximaal 100 personen. Hoe intiemer de locatie, hoe beter het tot zijn recht komt. Sta ik letterlijk bij jou in de huiskamer? Informeer dan zeker even de buren van je blok of beter nog: nodig ze uit natuurlijk. 

Wat kan ik meenemen?

  • Twee top speakers + een subwoofer
  • Een opbouw dj-booth*
  • Kleine licht effecten
  • Professionele RGB meerkleurige laser (wauw 🤩)
  • (kleine) Rookmachine
  • Microfoons

*Voor de opbouw dj booth heb ik van jou een tafel van min. 1.60 X 60 cm nodig. Als jij een hoekje regelt waar dit staat en wat stroom, dan regel ik echt de rest en kun jij onbezorgd feesten met je gasten!

Bijsluiter voor kinderfeestjes (8 - 12 jaar)

Boek je een kinder-huiskamerfeestje? Dan doen we het nét even anders dan anders. Natuurlijk draaien we ook dan de lievelingsplaten van de jarige, maar wordt het draaien regelmatig afgewisseld met interactie en spelletjes. Deze spelletjes zijn zelfs zo'n succes gebleken, dat we inmiddels de bekende 'Limbo-stok' ook meenemen naar de 'grote mensen feestjes'. 🎉 


Knetterduur zeker?

Ja, ik ben natuurlijk duurder dan een Spotify abonnementje, maar je scharrelt al lekker op je eigen (huiskamer)feestje vanaf:


€50,-* per uur!

*De prijs wordt mede bepaald door het wel of niet meenemen van eigen apparatuur, reiskosten en totale tijd. Realiseer je dat er ook tijd gaat zitten in het op- en afbouwen of reizen naar jouw locatie. Via het aanvraag formulier krijg je een prijs op maat voor jouw feest.