Huiskamerfeestje.com
MAAK HET LEGENDARISCH!

Wat gaat er gebeuren?

Stiekem heb je er al zin in…een (huiskamer)feest waar jouw gasten nog maanden over na praten. Bij ons zit je goed! Wij zijn dé specialisten als het neer komt op dikke huiskamerfeesten. Ook in je lokale kroeg, tuin of gehuurde zaal natuurlijk!

We passen binnen elk budget en zorgen er graag samen met jou voor dat jouw huiskamerfeestje de boeken in gaat als legendarisch! Qua muziek doen en kunnen we alles, maar is een All-round show het meest geschikt voor een divers gezelschap.

Verschillende muziekstijlen passeren dan de revue, we zingen af en toe een moppie mee en zorgen dat de sfeer van begin tot eind in de feeststemming blijft. We houden van de intieme sfeer en achteraf zul je zeggen: het is bijna alsof die gast(en) al jaren over de vloer komen. 

We pakken uit met een uitstekende geluidsinstallatie, dus je zal echt even de buren van je blok moeten informeren. (of nog beter: nodig ze uit!) Daarnaast nemen we wat lichteffecten mee en beschikken we over een rookmachine. 

Als jij zorgt voor een hoekje met een tafel en wat stroom, dan regelen wij echt de rest en kun jij onbezorgd feesten met je gasten!

Bijsluiter voor kinderfeestjes (8 - 12 jaar)

Boek je een kinder-huiskamerfeestje? Dan doen we het nét even anders dan anders. Natuurlijk draaien we ook dan de lievelingsplaten van de jarige, maar wordt het draaien regelmatig afgewisseld met interactie en spelletjes. Deze spelletjes zijn zelfs zo'n succes gebleken, dat we inmiddels de bekende 'Limbo-stok' ook meenemen naar de 'grote mensen feestjes'. 🎉 


Knetterduur zeker?

Ja. We zijn duurder als een Spotify abonnementje, maar je scharrelt al lekker op je eigen (huiskamer)feestje vanaf:


€45,-* per uur!

*Pssst. geen hele grote addertjes onder  het gras tapijt hier hoor, maar getoonde bedragen zijn natuurlijk vanaf prijzen. Wij baseren ons tarief op totale tijdsduur inclusief op- en afbouwen, reiskosten en  aangevuld met eventuele specifieke wensen. Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden. 

Zit je al te popelen? Boek snel & we reageren binnen 24 uur!